CNC Rapid Ipari és Kereskedelmi Kft.
Akadálymentes verzió
Bejelentkezés   /   Regisztráció   /   

Tanusítványok

A cégvezetés mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a gyártott termékek színvonala maradéktalanul megfeleljen a vevő követelményrendszerének.

A minőségi munkavégzés megvalósításához bevezettük az ISO 9001:2015 szabvány követelményeit, és teljesíti azt. Ahol a vevői igények megkövetelik, ott statisztikai folyamatszabályozást (SPC-t) működtetünk.

Ezen célok figyelembevételével erősítettük a gyártásközi ellenőrzést, mérő laboratóriumot hoztunk létre, melyben korszerű gépekkel végezzük az ellenőrzést. Az gyártócsarnok központi részén üzemi koordináta mérőgéppel, érdesség- és magasságmérővel felszerelt mérőszigetet helyeztünk el.

A CNC Rapid Kft. nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos működésre. A cégünk évek óta szabályozza az ezzel kapcsolatos folyamatokat. A vállalatunk célul tűzte ki az EN ISO 14001:2015 szabvány bevezetését, melyre 2008. év végén került sor.

Vállalatunk a minőségirányítási és környezetirányítási rendszert egy integrált rendszerben működteti.

 

környezetpolitikai nyilatkozat

A CNC Rapid Kft. tulajdonosai, vezetése és minden munkatársa kötelezettséget vállal a társaság tevékenységére vonatkozó jogszabályok, határozatok, az egyéb követelmények betartására, biztosítva ezzel a szervezettel szemben támasztott társadalmi és jogi elvárásoknak való megfelelést.A cég elkötelezte magát a környezetirányítási rendszer hatásosságának folyamatos növelése iránt.


Elkötelezettek vagyunk bolygónk védelme iránt.

 

minőségpolitikai nyilatkozat

„Küldetésünk egy folyamatosan fejlődő vállalatot alkotni, amely nemzetközi stratégiai partnereit magas komplexitású részegységekkel látja el„

 

A CNC Rapid Kft. vezetése kifejezi feltétlen elkötelezettségét a társaság tevékenységére vonatkozó jogszabályok, határozatok, az egyéb követelmények betartása, valamint a minőség és környezetirányítási rendszer hatásosságának folyamatos növelése iránt.Ha növekedést akarunk elérni, magunkat egységes vállalatként kell tekintenünk, egy védjeggyel egy közös célért tevékenykedve. Tevékenységünk során a több éves működésünk alatt kialakult értékeinket folyamatosan szem előtt tartjuk.
A vevők elégedettsége minden mást megelőz


A minőség mérőszáma a vevők elégedettsége.

 
 

Kövessen minket

 
 9028 Győr, Régi Veszprémi út 14-16.
 +36 (96) 522-800
 info@cncrapid.hu
CNC Rapid Kft. - D&B Okleveles cégPénzügyi elismeréseink
Bisnode tanusitvany
ELITE company