CNC Rapid Ipari és Kereskedelmi Kft.
Akadálymentes verzió
Bejelentkezés   /   Regisztráció   /   

Fotóalbum

Dicsőségfal

Dicsőségfal

Az elmúlt években számos díjat, oklevelet kaptunk, pályázatot nyertünk. Támogatunk több iskolai és egyetemi tervező csapatot. Ebből szemezgetve tekinthetnek meg párat.

Termékpaletta

Termékpaletta

Tekintsen meg néhány példát cégünk által gyártott termékek széles skálájából.

Az épületünk kívülről

Az épületünk kívülről

Az ipari csarnokunk az M1-es autópályáról könnyen megközelíthető, Győri Raktárváros Egyesülés területén helyezkedik el. Az épület előtt tágas parkoló várja vendégeinket.

Az üzemcsarnok

Az üzemcsarnok

A gyártás színtere, az üzemcsarnokunk 2560 négyzetméter alapterületű. Ehhez kapcsolódik két kiszolgáló helyiség, az alapanyag raktár és a készáru raktár. Az üzemcsarnok klimatizált, a megmunkáló gépeken hűtő-kenő folyadék (emulzió) köd szűrést alkalmazunk, mely tiszta, szűrt levegőt biztosít az üzem területén.

Mérő és anyagvizsgáló labor

Mérő és anyagvizsgáló labor

A pontos és precíziós megmunkálások mellett nagy hangsúlyt fektetünk a darabok ellenőrzésére. Ennek megvalósításához bevezettük az EN ISO 9001 szabvány követelményeinek teljesítését.

Irodák és tárgyalók

Irodák és tárgyalók

A fejépületben helyezkednek el két szinten az üzemet, a termelést koordináló 1440 négyzetméteres kiszolgáló helyiségek. Az emeleten tárgyaló és oktató terem, a földszinten üzem irodák és a mérő labor találhatók.

Mérő sziget

Mérő sziget

A mérő sziget ad helyet az üzemi koordináta mérőgépnek, mely a gyártásközi ellenőrzést hivatott segíteni, így ez tehermentesíti a mérőlabort.

Hőkezelő

Hőkezelő

Hőkezelő részlegünk két telephellyel rendelkezik, mindkét üzemben Indukciós edző berendezéssel és hozzá megeresztő kemencével. A csak edzésre megrendelt alkatrészeket a külső telephelyünkön, míg a nálunk forgácsolt alkatrészeket az üzemcsarnokunkban készítjük el.

Alapanyag raktár és daraboló

Alapanyag raktár és daraboló

Kiszolgáló és tároló helységeink az épület rámpás rakodó területére nyílnak. Az épület jobb oldali helyiségében kapott helyet az alapanyag raktár a darabolóval. Jelenleg a betárolt anyagot két CNC vezérlésű szalagfűrésszel daraboljuk.

Szerszámraktár és szerszámelőkészítő sziget

Szerszámraktár és szerszámelőkészítő sziget

A szerszámelőkészítő szigeten szerszámok előkészítése, bemérése zajlik. A forgácsolási paramétereket szerszámtechnológus optimalizálja.

Készáru raktár és sorjázó

Készáru raktár és sorjázó

Kiszolgáló és tároló helységeink az épület rámpás rakodó területére nyílnak. Az épület bal oldali helyiségében kapott helyet a készáru raktár és a sorjázó. Itt történik a kész munkadarabok sorjázása, konzerválása, raktározása. A kiszállítás így mindig polcról történhet.

Munka közben...

Munka közben...

Az alkatrészek gyártásának látványos folyamatába ezen képsorok révén engedünk bepillantást nyerni.

 
 

Kövessen minket

 
 9028 Győr, Régi Veszprémi út 14-16.
 +36 (96) 522-800
 info@cncrapid.hu
CNC Rapid Kft. - D&B Okleveles cégPénzügyi elismeréseink
Bisnode tanusitvany
ELITE company