CNC Rapid Ipari és Kereskedelmi Kft.
Akadálymentes verzió
Bejelentkezés   /   Regisztráció   /   

Cégtörténet

A CNC Rapid Kft. törzscsapata a 80-as évek végétől foglalkozik fémek megmunkálásával. A cégvezető 1987-ben kezdett vállalkozásba, esztergályosmesterként. A precíz megmunkálásnak köszönhetően hamar nőtt a rendelések száma. Ennek - és a vevői igények szemelőt tartásának - köszönhetően bővült a megmunkálási műveletek palettája. Az esztergálás mellett már marást, köszörülést, koordinátafúrást és menethengerlést is tudtunk vállalni.

A növekvő vevői igények megkövetelték egy újabb, nagy minőségbeli ugrás, az NC technológia bevezetését. Az első számjegyvezérlésű esztergagépet az ezredfordulón vásároltuk. Az új, előzőektől merőben eltérő megmunkálási technika hamar teret hódított a vállalatnál, és robbanásszerű termelékenység növekedést - a megbízhatóbb minőségbiztosítással együtt - vont maga után.

A cégünk meglátta a CNC technikában rejlő lehetőséget, Magyarországon az elsők között vezette be és alkalmazta azt. A vállalatunk ezzel a maga idejét megelőző gépparkkal számos kapcsolatot épített - és ápol azóta is - az akkor nyíló „nyugat” felé.

A vevői kereslet bővülése nagyobb, korszerűbb gyártócsarnok vásárlását követelte meg. 1996-ban Győr iparkörnyékén 300 négyzetméteres üzemcsarnokot vásárolunk, amelyet ’98-ban, majd 2000-ben 1100 négyzetméteresre bővítettük. Ez lehetővé tette több külföldről behozott CNC gép megvásárlását. Amint lehetőségeink engedték, a régi gépeket új megmunkáló gépekre cseréltük.

Az ezredfordulóra a vállalat neve egyre szélesebb körben vált ismertté, jelen formában 1999 óta áll fent. Ez idő óta rengeteg fejlődésen ment keresztül. Erősítettettük a minőségbiztosítást, termelésirányító szoftvert fejlesztettünk ki és vezetettünk be, új megmunkáló gépeket vásároltunk.

A további bővítés érdekében a gyártó területet és a gépparkot is növelni kellett. A 2007-es év ugrásszerű fejlődést hozott, a CNC Rapid Kft. új telephelyre költözött, amely lehetőséget biztosított új felfogású, optimális üzem kialakítására. Az új csarnokban alapanyag- készáru- és szerszámraktárt alakítottunk ki, mérő- és szerszám előkészítő sziget kapott helyet az üzem központjában. Klímatizált mérőlabor biztosít helyet a korszerű (koordináta mérőgépek, formamérő, kontúr mérő, keménységmérő, felületi érdesség mérő, magasságmérő…) mérőgépeknek.

A jelenben azon munkálkodunk, hogy fejlődésünk töretlen legyen. Nem elégedünk meg a már elért sikerekkel, magasabb csúcsok elérését tűztük ki célul.

 
 

Kövessen minket

 
 9028 Győr, Régi Veszprémi út 14-16.
 +36 (96) 522-800
 info@cncrapid.hu
CNC Rapid Kft. - D&B Okleveles cégPénzügyi elismeréseink
Bisnode tanusitvany
ELITE company