CNC Rapid Ipari és Kereskedelmi Kft.
Akadálymentes verzió
Bejelentkezés   /   Regisztráció   /   

Általános ismertető

A CNC Rapid Kft. egy dinamikusan fejlődő, nagy gyártástechnológiai tudásbázissal, 80-as évek végétől gyarapodó forgácsolási múlttal rendelkező vállalat.

Fő profilunk nagypontosságú precíziós fogácsolt gépalkatrészek, készülékek, alkatrészek gyártása egyedi kis-, közepes sorozatban, valamint nagy bonyolultságú és magas minőségi színvonalat képviselő gépalkatrészek gyártása.

Ennek révén az ezredfordulóra a vállalat neve egyre szélesebb körben vált ismertté mind belföldön, mind külföldön.

Cégünk mindig nagy hangsúlyt fektetett a megrendelők által irányunkban támasztott követelményeknek való minél magasabb színvonalú megfelelésére, a minél jobb és szélesebb körű kiszolgálásra.

Amit mindig szem előtt tartunk mind a gyártásban, mind az üzleti életben:

Annak érdekében, hogy mindezt egyre magasabb színvonalon végezhessük, nagy összegű beruházásokat hajtottunk végre. A folyamatos fejlődés, a gyártásszervezés elősegítésére saját fejlesztésű termelésirányító rendszert vezettünk be. Ezáltal könnyebb és gyorsabb beavatkozás nyílik a folyamatokba, lehetővé teszi a központosított rajz-, technológia- és dokumentációkezelést.

A jobb kommunikáció érdekében partnereink részére naprakész web-alapú hozzáférést készítettünk rendszerünkhöz. Feltett szándékunk, hogy jelenlegi termelésirányító rendszerünket vállalatirányítási rendszerré fejlesszük.

Gépparkunkat, mérő laborunkat, régi megmunkáló gépeinket modern, gyors és pontos gépekre cseréljük, mivel ez a precíz megmunkálás alapja. Cégünket mindig a „pontos és gyors” munkavégzés jellemezte, mely erényünké és védjegyünké vált.

Az online cégismertető brosúránk megtekintéséhez kattintson ide.

 
 

Kövessen minket

 
 9028 Győr, Régi Veszprémi út 14-16.
 +36 (96) 522-800
 info@cncrapid.hu
CNC Rapid Kft. - D&B Okleveles cégPénzügyi elismeréseink
Bisnode tanusitvany
ELITE company